sobota 14. ledna 2023

Trendy ve slevě

Cestou k mamce jsme se zastavili v brněnské Olympii. Neměla jsem velký prostor na podrobný průzkum všech mých oblíbených obchodů, ale pár kousků mne zaujalo. Něco málo jsem i vyfotila a v klidu se rozhodnu, jestli si něco pořídím. Pokud vás zajímá nabídka obchodů, které nabízí zboží ve slevě, ráda vás provedu.


Tatuum


Ve slevě se teď dají pořídit nadčasové zimní kousky. Výběr je veliký. Mě zaujaly stále trendy odlehčené vesty a dlouhé bundy. Hodně se objevují světlé odstíny béžové a hnědé, které se dají moc hezky kombinovat s modrošedou.


s. Oliver

s. Oliver


Gant

Marc O´Polo


V některých obchodem je už z nových kolekcí cítit jaro. Moc se mně líbí pastely, ale i výraznější barevné kombinace mají něco do sebe.

 

s. Oliver

Tom Tailor

Tom Tailor

Tom Tailor

Tatuum

Tatuum

Marc O´Polo

Liu jo


Nemůžeme se nezastavit ani v obuvi a kabelkárně.


Baťa

Baťa

Tamaris

Tamaris

A jen tak mimochodem: Na závěr ještě nějaká ta cingrlata, aby náš outfit byl kompletní.


Bijou Brigitte




16 komentářů:

  1. Jitko, vybrala bych si. Bohužel se mi nejvíc líbí věci, o kterých vím, že mi barevně nejdou (právě tvé oblíbené pastely a béžová), já potřebuju spíš ostřejší výrazné barvy. Takže nejspíš bych sáhla po zelené košili TT. Já teď ale akutně potřebuju nějaké mokasíny, na mých jediných botách do současného předjarního počasí se začíná klubat "žralok" (takže jsem uvítala vyhlídku na ochlazení, protože nazuju zas zimní boty).
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, zelená košile se mně taky líbila. Ta už jaro přímo volá. Taky budu muset zaktualizovat některé boty na jaro. Hledám něco pohodlného a to je vždy martirium :-)
      Měj pěkný nový týden. Jitka

      Vymazat
  2. Jitu, ještě jsem se do žádné OC nedostala, ráda jsem se mrkla. Zaujala mě hned ta karamelová plisovaná sukně a propletené mokasíny od Bati. Jejich boty mi ale nesedí, musím se kouknout jinam. Pastelové barvy, to je moje, zdá se, že na jaře nebudu mimo trendy :o)
    Přeji příjemnou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, o nějaké sukni na jaro a mokasínách-balerínách taky přemýšlím. Od Bati mám v poslední době jen podzimní kotníkové boty, ostatní mně taky nesedí.
      Tak ti přeji pěkné pastelové předjaří :-)
      Jitka

      Vymazat
  3. Jituš, ty tvoje módní články mě moc baví. Kéž by mi to takhle někdo naservíroval i v obchodech))) bohužel většinou z nich odcházím s prázdnou. A poslední dobou mi vadí umělé materiály. Už v kabince mi vstávají vlasy)))) ( asi hrůzou). A jak píše Helenka, Baťa taky není nic pro mě. Mám úzkou nohu a jejich boty mi nesedí a jsou mi všechny široké. Ale díky za tipy a inspiraci. Barvy se mi líbí,střihy taky. Hezkou neděli. Eva
    http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, to je pravda. Výloha načančaná - většinou už dostanou přesný popis z firmy, jak má vypadat i s kombinacemi oblečení - a pak uvnitř stojí TŘI prodavačky, baví se spolu a občas se tedy některá zeptá, jestli chceš pomoct. Jenže pak je schopná akorát nenajít správnou velikost. Že by někdo navrhl pěknou kombinaci, to ani náhodou.
      Já si většinou věci prohlídnu, vyzkouším velikost - to bývá taky horor - a pak se doma v klidu na netu podívám a promyslím si, co opravdu potřebuji.
      Tak šťastnou ruku při výběru. Jitka

      Vymazat
  4. Určitě bych si vybrala. A myslím, že by to nebyl jen jeden kousek.
    Díky za tipy a měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Jituš, parádní exkurze po Olympii. I já se prošla po Novém Smíchově a Galerii Butovice a koupila si ve výprodeji dvoje boty. Rozhodně jsem je nepotřebovala, ale líbily se mi. I přesto, že můj muž se tvářil, jako kdybych mu ubližovala. 😂🤣 Občas je prima udělat si radost.

    OdpovědětVymazat
  6. plisovaná sukně by se mi hodila...Sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světlanko, mně asi taky :-)
      Vrátily se a už se celkem dlouho drží, tak se bude hodit něco na jaro. Měj se pěkně. Jitka

      Vymazat
  7. Okamžitě přeposílám dceři a vnučkám...jezdí do Brna ke kamarádce. Jitu, moc hezký výběr jsi učinila.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jiřinko, jsem ráda, že jsem inspirovala. Balík peněz s sebou :-)
      Pěkný nový týden. Jitka

      Vymazat
  8. Krásné věci,převládá béžová.Dlouhé prošívané bundy se hodně nosí.
    Určitě bych si vybrala.Já jezdím za módou buď do Liberce a nebo do
    Mladé Boleslavi,ale někdy si nemohu vybrat.Musím už něco s ohledem ke svému věku a mně se vždy líbí věci na mladé.
    Jituško,měj hezké dny

    OdpovědětVymazat
  9. Mám moc ráda vaše módní inspirace . Pastelové barvy mám moc ráda a plisovaná sukně je TOP.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za návštěvu i milá slova, potěšilo mě to velmi. Taky mám ráda pastelové barvy. Sluší brunetkám i blondýnkám. Přeji lednové dny plné inspirace. Jitka

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře.