středa 19. května 2021

Nové regálky

Nedávno jsem si koupila nové nádobí, ze kterého mám stále velkou radost. Jenže jsem stále nebyla spokojená s umístěním mého nového jídelního servisu. Nechtěla jsem ty krásné kousky schovat za dvířka skříňky, chtěla jsem je mít na očích a těšit se z jejich ladných tvarů. Jenže stále někde spíš překážely a očekávané potěšení se nedostavilo. 




Hledala jsem nějaké police nebo vitrínu, ale buď se mně nehodily rozměry nebo design. Nakonec jsme v Ikei zakoupili kovové mobilní regálky. Původně měl být jeden v obýváku, ale nakonec jsem jej vyměnila za přerostlou kytku v jídelně. 








Druhý mně dělá radost na terase a díky kolečkům s ním můžu přejíždět podle momentální potřeby tak, aby nepřekážel například při stolování. Na zimu své místo najde na původně zamýšleném místě v obýváku. Moc se mně tento industriální design líbí a přemýšlím ještě o podobných policích do jiné části obývacího pokoje.









A jen tak mimochodem: Letošní první jahody. Další malá radost dnešního dne. 




23 komentářů:

  1. Jitu, tedy to je fakt pecka! Vymyslela si to skvěle. Přiznávám bez mučení, budu se opičit - okamžitě jsem viděla jeden na naší terase, máme i černé zábradlí, fakt by se hodil.. A navíc má kolečka. Moc děkuji za typ, u vás to regálkům fakt hodně sluší!
    Měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, jsem ráda, že jsem mohla inspirovat. I já hledám na netu různé inspirace pro vaření, pečení, zahradu i dům.
      Mějte pěkný nový týden.
      Jitka

      Vymazat
  2. Fakt moc praktický a zároveň pohledný regálek. Z Tvých fotek je to naprosto jasné !
    Jahůdky už se u vás červenají. Tak tady to tedy fakt ještě nehrozí :-).
    Měj se moc hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, jahůdky jsou z květináče, který mám přes zimu v nevytápěném skleníku. Takže se zjara trochu přirychlily :-)
      Klidný večer. Jitka

      Vymazat
  3. Jituš, ty regálky jsou parádní.👍👍 Možná, že se tebou nechám inspirovat. Mám spoustu přenosných kytek. Můj muž mi vytvořil dřevěné regálky, na které je přes léto dávám. Zahrada není veliká, takže vše směruji do výšky, aby se to vešlo. A tím, že je regálek mobilní, je to bonus navíc. 👍
    Jahody mi zatím jen kvetou, ještě musíme nějakou chvíli vydržet. Ale už se na ně těším.🍎
    Měj prima dny. 🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, já si každý podzim říkám, že za rok musím těch truhlíků a květináčů mít míň. A myslím, že jsem letos v počtu trhla rekord :-)
      Krásný večer. Jitka

      Vymazat
  4. Jahody? Teď? Mě ještě teprve ukazují poupata! A vypadá to, že zas jak vloni budou mít nejvíc plodů teprve až v listopadu....regálky jsou super, taky bych je na terase užila, jenže jí mám tak hrbatou, že by tam ani nejezdily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy, regálky jsou lehké, takže když nejedou, dají se poponést. Mně jahody už začínají červenat, ale mám strach, že to tím permanentním deštěm zase všechno shnije, jako vloni.
      Jitka

      Vymazat
  5. Jituš máš to parádní. Jahody u nás sotva začaly růst. Já už letos zahradu nemám, tak nevím, jak jsou na tom s květem, ale červené tu určitě jsou jen v obchodě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, děkuji za milá slova. Jahody by potřebovaly víc sluníčka - všude. To počasí je proti nám zahrádkářům.
      Měj pěkný večer. Jitka

      Vymazat
  6. Ten regál je krásný a jako stvořený pro tvoji soupravu.Celé je to elegantní.A pěkné i na balkoně.Mám ráda takové drobné doplňující kousky do bytu.
    Na jahody koukám.Vidím jenom v obchodě.
    Jituš,měj hezké dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituško, já mám taky ráda různé stolečky a odkládací regálky. Tak nějak to interiér zabydluje. tyto mně hned padly do oka.
      Přeji ti pohodový týden. Jitka

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Jitko, zdravím. Jsem nešika, komentář jsem si smazala...Jé, u vás už jsou jahody ? Nádobí to v regálu sluší, tak se můžeš kochat. Měj se hezky. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, ano, jak jdu kolem kochám se ... musím dávat víc pozor, abych nedopadla jako ten doktor, co se kochal a každou chvíli havaroval :-)
      Měj se hezky. Jitka

      Vymazat
  9. Jituško, to jsou pěkné regálky, možná si mě inspirovala na terasu. Nádobí v něm vypadá moc pěkně a sluší i terase. Měj klidný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, rádo se stalo. Jsou hezké i praktické.
      Krásný večer. Jitka

      Vymazat
  10. Pěkné regálky, moc jim to na obou místech sluší. Taky mám 1 u krbovek, původně jsem si ho koupila do koupelny a nakonec skončil v rohu u krbovek na různé věci ke krbu a taky se mi tam líbí. Není černý, ale nerez a je šikovný. Dobře jsi to vymyslela. U nás od rána se snaží sluníčko přetlačit s mrakama, ale asi to nevyhraje, už se kaboní a je stále zima. Teda ale jahody nám jen trošku strkají kvítka, tak asi budeme mít letos jahody taky až v listopadu. Jestli vy nejste náhodou v teplých krajích. Věrka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, jahody v listopadu :-), to jsi mě pobavila. Jen aby všechno nebylo v listopadu. Tady je také stále pršavo a chladno.
      Krásný večer. Jitka

      Vymazat
  11. Jitko, taky se mi regálek líbí (v obojím tvém provedení - na nádobí i na terase). Uvažuju, jestli nepřesvědčím manžela, že bychom si jeden do obýváku taky pořídili.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, já už přesvědčuji na další, větší :-)
      Tak ať jsi úspěšná. Jitka

      Vymazat
  12. Jituško, jsou nádherné, hned na ně v Ikei taky kouknu. Měj se Dana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danuško, až budeš v Ikei ve skladě, koukej se víc doleva, než je na popisu. Mají je naskládané jinde. Už jsem myslela, že je mají vyprodané.
      Pěkný týden. Jitka

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře.